HomeHL-9Καταγγέλλουν την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Καταγγέλλουν την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και την πλήρη αντίθεση τους στο μέτρο αυτό, εκφράζουν τα μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Μετά από καταγγελίες συναδέλφων σχετικά με την Κυριακάτικη λειτουργιά των εμπορικών καταστημάτων, υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στο δήμο Ηρακλείου, όπως και στο δήμο Μαλεβυζίου την Κυριακή 6 Μάη.

Το σωματείο μας σταθερά και αταλάντευτα παλεύει, όπως κι όλα τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δε θα αφήσουμε να υπονομευτεί η Κυριακάτικη Αργία, με τη μέθοδο της »παρανόησης» ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προσπαθήσουν μεγαλέμποροι και τοπικοί άρχοντες να ξηλώσουν την Κυριακάτικη Αργία στο βωμό του κέρδους και της »δίκαιης ανάπτυξης».

Απαιτούμε από τον αντιπεριφερειάρχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της Κυριακάτικης Αργίας, αλλά και την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας τις υπόλοιπες μέρες ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, το σωματείο μας θα είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσει δυναμικά αν παρουσιαστούν φαινόμενα αυθαιρεσίας, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των συναδέλφων μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο σωματείο μας για κάθε ζήτημα που προκύπτει στο χώρο εργασίας, να μαζικοποιήσουν το σωματείο μας να οργανωθούν σε επιτροπές στο χώρο εργασίας και να γυρίσουν τις πλάτες στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες στο ΕΚΗ, που έστησαν διασπαστικό σωματείο με στόχο να κρατάνε τις καρέκλες και τους εργαζόμενους στη γωνία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εργοδοτών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση