HomeHL-MarketΤο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη Μεγάλος Χορηγός εκπαίδευσης στο «Χρώμα Run 2018»

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη Μεγάλος Χορηγός εκπαίδευσης στο «Χρώμα Run 2018»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον απόλυτο αγώνα χρωμάτων, χαράς και διασκέδασης «Χρώμα Run 2018», που πραγματοποιείται στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, το Σάββατο 5 Μαΐου, συμμετέχει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ως μεγάλος χορηγός Εκπαίδευσης, με ένα μεγάλο Matrix Project.

Στο πλαίσιο του φετινού «Χρώμα Run», σπουδαστές των τμημάτων Προπονητικής, Παιδαγωγικών, Αισθητικής, Φωτογραφίας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λαμβάνουν ενεργά μέρος όπως και πέρυσι στο γεγονός και γίνονται κομμάτι της μεγάλης γιορτής.

Ειδικότερα, οι σπουδαστές προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι έτοιμοι να «ζεστάνουν» το Σάββατο, λίγο πριν το μεγάλο πάρτι, όλους τους συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας ένα live show προπόνησης. Παράλληλα οι σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής & Μακιγιάζ θα ετοιμάσουν ευφάνταστα make-up προσώπου για μικρά αλλά και …μεγαλύτερα παιδιά, ενώ οι σπουδάστριες ου τμήματος Παιδαγωγικών θα δημιουργήσουν χαρούμενες κατασκευές για παιδιά.

Επιπρόσθετα, οι σπουδαστές του τμήματος Ζαχαροπλαστικής θα «παρέχουν» την απαραίτητη ενέργεια για δρομείς, και όχι μόνο, μοιράζοντας χειροποίητες μπάρες ενέργειας. Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι σπουδαστές του τμήματος φωτογραφίας, «ακροβολισμένοι» σε κάθε γωνιά του event, θα καλύψουν φωτογραφικά το γεγονός και θα δώσουν τη δική τους φρέσκια φωτογραφική ματιά.

Πέρα από τις δωρεάν δράσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο του event θα πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος διαγωνισμός για μία (1) πλήρη υποτροφία φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε όποιο τομέα σπουδών ενδιαφέρεται να σπουδάσει ο μεγάλος νικητής.

Η συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο «Χρώμα Run 2018» αποτελεί μέρος της γενικότερης εξωστρέφειας και της διάθεσης προσφοράς του Οργανισμού στα μεγαλύτερα γεγονότα της Κρήτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχουν ενεργά σε πλήθος δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και εξειδικεύονται σε πραγματικές συνθήκες, αλληλεπιδρώντας με το κοινωνικό σύνολο κι αποδεικνύοντας καθημερινά το υψηλότατο επίπεδο σπουδών τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση