HomeΕΛΛΑΔΑΝέο «ντου» για τους πλειστηριασμούς

Νέο «ντου» για τους πλειστηριασμούς

Πάλι με σκάλα ο Λαφαζάνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκέντρωση έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδημία 62 πραγματοποιούν μέλη της λαϊκής ενότητας κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η αστυνομία όμως έχει ήδη πάρει τα μέτρα της και μια κλούβα των ΜΑΤ έχει αποκλείσει την είσοδο της πολυκατοικίας. Οι ακτιβιστές εναντίον των πλειστηριασμών, μέλη της Λαικής Ενότητας και του Κινήματος Δεν Πληρώνω, έχουν εμφανιστεί με την απαραίτηση σκάλα που πλέον έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Με αυτην την σκάλα ανέβασαν πανό πάνω στην κλούβα των ΜΑΤ, ενω απο κάτω ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τραβούσε βίντεο.

Μεταξύ των εκατοντάδων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που έχουν ανακοινωθεί και αυτή την Τετάρτη είναι : • Διαμέρισμα 60τ.μ. με μια μικρή αποθήκη 5,8τ.μ στο Μαρούσι, με πρώτη προσφορά 88.000 ευρώ • Διαμέρισμα 101τ.μ. στην Ηλιούπολη, με πρώτη προσφορά 124.000 ευρώ Παράλληλα εκπλειστηριάζονται δεκάδες ακίνητα για χρέη κάτω των 300.000 ευρώ, όπως επίσης έχουν αρχίσει ήδη οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το δημόσιο πάνω από 500 ευρώ, καταγγέλει η Λαική Ενότητα. Οι διαδηλωτές άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενους ενω με την γνωστή σκάλα που εμφανίζεται πλέον μονίμως σε τέτοιες ακτιβιστικές δράσεις ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σκαρφάλωσαν στην κλούβα των ΜΑΤ και ανέβασαν πανό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση