HomeHL-9Τις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου επισκέφθηκε ο Χ. Σπίρτζης

Τις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου επισκέφθηκε ο Χ. Σπίρτζης

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου στο κτίριο «Αθηνά» αποτέλεσαν τον επόμενο σταθμό της επίσκεψης του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στο Ηράκλειο. Αφού ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του κεντρικού σταθμού του ΚΤΕΛ ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε τα εξής:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου για τη μεγάλη επένδυση που έκαναν αγοράζοντας και ανακαινίζοντας το κτίριο του Οδυσσέα Ελύτη και από δω και στο εξής θα εξυπηρετεί τους πολίτες και επισκέπτες της Κρήτης. Αφήνουμε τον κακό μας εαυτό πίσω και νόμιμα πλέον αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίδεται. Στο πλαίσιο αυτό και τα ΚΤΕΛ αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες, δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονων υποδομών, κτίριο με ανθρώπινες προδιαγραφές και την αμέριστη συμπαράσταση του υπουργείου, ευχόμενος όλα τα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα να λειτουργούν όπως το ΚΤΕΛ Ηρακλείου».

ktel

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ  Μανόλης Χαχλιούτης τόνισε ότι τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, οπότε ο υπουργός Μεταφορών θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Σπίρτζης είχε ακόμη επαφές με τα σωματεία των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ, καθώς και εκπροσώπους των σχολών οδήγησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση