HomeHL-GreeceΈπεσε η υπογραφή για την αναβάθμιση των 85 αεροσκαφών F-16

Έπεσε η υπογραφή για την αναβάθμιση των 85 αεροσκαφών F-16

Η ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) ανακοίνωσε σήμερα πως υπογράφτηκε η επιστολή προσφοράς και αποδοχής της σύμβασης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των 85 αεροσκαφών F-16.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:«Σε εφαρμογή απόφασης του ΚΥΣΕΑ και κατόπιν εξουσιοδοτήσεως του κ. ΥΕΘΑ ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ υπέγραψε την 30η Απριλίου 2018 την επιστολή προσφοράς & αποδοχής (Letter of Offer & Acceptance) που αφορά την σύμβαση με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση 85 μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε F-16V».

Εν τω μεταξύ, επίσκεψη στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει από 1 έως 3 Μαΐου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο διμερών επαφών, θα συναντηθεί στην Ουάσινγκτον με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγό Τζόζεφ Ντάνφορντ.

Ακόμη, ο ναύαρχος Αποστολάκης θα συναντηθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Άμυνας και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Κέντρου Στρατηγικής και Διεθνών Σπουδών (Center for Strategic and International Studies).

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση