HomeHL-SportsΠροτεραιότητα η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου

Προτεραιότητα η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και μαθηματικά στη Σούπερ Λίγκα βρίσκεται από την Κυριακή  ο ΟΦΗ, με την αποστολή που επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας  στο Ηράκλειο να αποθεώνεται.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του, με την πρόθεση της διοίκησης, πάντως, να είναι ξεκάθαρη.

Όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καζανάκης, που υποδέχθηκε την αποστολή, προτεραιότητα είναι η παραμονή του έμπειρου τεχνικού.

«Τον προπονητή τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε. Είναι προτεραιότητα για μας. Βοήθησε πολύ την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Από αυτόν θα ξεκινήσουμε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ανθρώπους, που πριν από τρία χρόνια ανέλαβαν την ομάδα. Αναφέρομαι στους μετόχους. Όπως επίσης και στα παιδιά που κράτησαν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, σημείωσε πως «τώρα αρχίζει μια δυσκολότερη χρονιά για τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Α’ Εθνική θέλει προσοχή και πολύ δουλειά».

Από πλευράς παικτών, ο Μανώλης Μπολάκης δήλωσε περιχαρής: «Είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς, ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».

Πάντως, ο Παπαδόπουλος έκανε ήδη ένα… δωράκι στους παίκτες του, αφού τους έδωσε διήμερο ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται για την Τετάρτη .

Διαφήμιση
Διαφήμιση