Συγκινητικές στιγμές βιώνει από χθες όλη τη Κρήτη εξαιτίας της ανόδου του ΟΦΗ στην Super League μετά την νίκη που πέτυχε επί του Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά.

Η είδηση της επιστροφής του ΟΦΗ, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, σκόρπισε χαμόγελα τόσο στους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τα μέλη της διοίκησης όσο και σε όλη την τοπική κοινωνία της Κρήτης. Υποδέχονται τους πρωταθλητές

Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε στην Κρήτη αεροπορικώς με το αεροπλάνο να προσγειώνεται στις 8 το πρωί. Στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» βρίσκονταν από τις 7.30 το πρωί οι φίλοι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους οι «Snakes»είχαν απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ηρακλειώτες να βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

«Στις 7.30 όλοι επιβάλλεται να είμαστε στο αεροδρόμιο. Με δύναμη, πάθος και υπερηφάνεια γι’ αυτήν την ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τα ξέφρενα πανηγύρια στα αποδυτήρια

Μετά το παιχνίδι, στα αποδυτήρια, οι παίκτες του ΟΦΗ, πανηγύρισαν την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, ενώ η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέβασε στους λογαριασμούς της στο Facebook και στο instagram ένα video με τα πανηγύρια των παικτών στα αποδυτήρια, για την επιστροφή, του ΟΦΗ, στην Σούπερ Λίγκ, μετά από τρία χρόνια.

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε την άνοδο και πλέον θα κοιτάξει να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, ώστε να κλείσει θριαμβευτικά και όπως αρμόζει το όνομα του ΟΦΗ, τη δύσκολη φετινή χρονιά. “Ο ΟΦΗ είσαι! Μπράβο σε όλους ρε μάγκες” αναφέρει η ΠΑΕ στην σελίδα της στο Facebook, μαζί με το VIDEO απο τα πανηγύρια στα αποδυτήρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση