HomeHL-GreeceΤραυματίστηκε σοβαρά ο Βαγγέλης Μπούτας -Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Βαγγέλης Μπούτας -Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Δεν κινδυνεύει η ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από ατύχημα που είχε τις απογευματινές ώρες (περί τις 6μ.μ.) της Κυριακής (29/4) στο αμπέλι του και μετά από ανατροπή του τρακτέρ του.

Σύμφωνα με Karditsalive.Net o Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Ωστόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρακτέρ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον στα άκρα (πολλαπλά κατάγματα). Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και έγινε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το χειρουργείο ολοκληρώθηκε και ο ασθενής διακομίζεται με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρισας για την περαιτέρω νοσηλεία του και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Στο χώρο του νοσοκομείου βρίσκονταν οι συγγενείς του που αναμένουν να βγει από το πολύωρο χειρουργείο αλλά και πολλοί φίλοι και συναγωνιστές που έσπευσαν στο νοσοκομείο μαθαίνοντας το δυσάρεστο περιστατικό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net η κατάσταση των τραυμάτων του κρίνεται σοβαρή ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση