HomeHL-GreeceΣπυράκη: Να ζητήσει ο Τσίπρας καθαρή εντολή μετά τις 20 Αυγούστου

Σπυράκη: Να ζητήσει ο Τσίπρας καθαρή εντολή μετά τις 20 Αυγούστου

Αναξιόπιστος σύμμαχος στο ΝΑΤΟ η Τουρκία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η κυβέρνηση έχει τελειώσει με τα πολιτικά της καύσιμα», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και χαρακτήρισε «παιχνίδια» τα περί καθαρής εξόδου από το πρόγραμμα.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς άλλα λέει ο ίδιος και άλλα τα υπουργεία του, χωρίς να έχει σαφή θέση, εκτίμησε η εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ και συμπλήρωσε ότι η καθαρή έξοδος την οποία ευαγγελίζεται είναι η αναμονή για περικοπή συντάξεων από 1/1/2019 και η μείωση του αφορολογήτου από 1/1/2020.

Η κ. Σπυράκη κάλεσε την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές, καθώς στις 20 Αυγούστου τελειώνουν τα δανεικά. «Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται, πάμε να ζητήσουμε καθαρή εντολή», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ότι Ελληνες στρατιώτες έκαψαν τη Σμύρνη, ανέφερε ότι η στάση της Τουρκίας τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά κλιμακούμενα επιθετική, με σαφή αναθεωρητικά στοιχεία.

«Η Τουρκία εξελίσσεται σε έναν αναξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση με στιβαρή έκφραση της εξωτερικής της πολιτικής και στιβαρές συμμαχίες.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση