HomeΚΡΗΤΗΣτην ημερίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ο Σ. Βαρδάκης

Στην ημερίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ο Σ. Βαρδάκης

Χαρακτήρισε τις εργασίες της ιδιαίτερα σημαντικές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, στον χαιρετισμό που απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

Σημαντική ημερίδα διότι: «διεξάγεται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία η χώρα μας μετά από μια επώδυνη, σε όλα τα επίπεδα περίοδο κρίσης, ετοιμάζεται να περάσει σε μία άλλη εποχή», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδάκης, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην ευθύνη που έχει καθ’ ένας από εμάς στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα: «Κρίσιμα θέματα όπως, η διευθέτηση του χρέους, εθνικοί στόχοι για βιώσιμη  ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, αλλά και ο ρόλος που η χώρα μας με ασφάλεια μπορεί να διαδραματίσει σε ένα περιβάλλον ραγδαίων γεωπολιτικών αλλαγών και ανακατατάξεων, μας καλούν όλους και σε όλα τα επίπεδα σε διάλογο και συνεννόηση, με αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης.»

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε στη σημασία του διαλόγου: «Εξάλλου είναι γνωστό, ότι ο διάλογος από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα αναδείχθηκε ως το κομβικό σημείο του δημοκρατικού πολιτεύματος. Έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη και την υποχρέωση, να στήσουμε ξανά στα πόδια της την Ελλάδα της δημιουργίας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς να βάλουμε το Εγώ κάτω από το Εμείς.», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την πρόσκληση, καθώς επίσης έδωσε και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και τη δράση τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση