HomeΕΛΛΑΔΑΚατσιαντώνης: Δε θα πάω στη ΝΔ αυτή τη στιγμή

Κατσιαντώνης: Δε θα πάω στη ΝΔ αυτή τη στιγμή

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ελπίζω και εύχομαι ότι με, την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στη Βουλή ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης ο οποίος το πρωί απέστειλε στον Βασίλη Λεβέντη επιστολή με την οποία του γνωστοποιούσε την παραίτησή του από την Κ.Ο της Ένωσης Κεντρώων και την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε μπροστά στις κάμερες: «Πριν λίγα λεπτά έστειλα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής. Έχω στείλει μία δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων εξηγώντας ακριβώς τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Το 2015 ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου της ένωσης κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πολιτικό στίβο. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, δυστυχώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της ένωσης κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε.

Σε ερώτηση αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε: «Δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση