HomeΕΛΛΑΔΑΜαξίμου σε ΜΜΕ: «Θάψατε» την επίσκεψη Γιούνκερ- Περαστικά σας…

Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Θάψατε» την επίσκεψη Γιούνκερ- Περαστικά σας…

Νέα επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οτι έθαψαν την επίσκεψη Γιούνκερ και τα όσα είπε για καθαρή έξοδο εξαπέλυσε αργά χθές το βράδυ το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Οπως αναφέρουν στο non paper οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τα Μέσα της διαπλοκής έχασαν τον ύπνο τους από τα καλά νέα για την πορεία της Οικονομίας γι αυτό και προσπαθούν να πείσουν οτι η νύχτα είναι μέρα και το άσπρο μαύρο. Και το non paper καταλήγει με ευχές για περαστικά στους διευθυντές και στους απελπισμένους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας. Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δε πιάνει τους στόχους, θα φέρει κόφτες, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους.

Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση…».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση