HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Filoxenia με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Filoxenia με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Στο επίκεντρο η παρουσίαση του νέου χάρτη της Ένωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων ν. Ηρακλείου Filoxenia, Γιώργος Χριστοδουλάκης.

Ο Γ. Χριστοδουλάκης παρουσίασε στον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη τον νέο χάρτη της Ένωσης, ο οποίος θα διατίθεται μέσω των διεθνών τουριστικών εκθέσεων στους υποψήφιους πελάτες των καταλυμάτων, ενώ παράλληλα συζήτησαν και όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης που εδρεύουν στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ο Δήμος μας, με την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζεται, βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες του τουρισμού. Σε συνεργασία με την Ένωση Filoxenia, όπως και με όλους τους συναρμόδιους φορείς, προσπαθούμε και βελτιώνουμε τις συνθήκες, δίνοντας στους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν κάθε χρόνο, ό,τι καλύτερο σε επίπεδο φιλοξενίας και καθημερινότητας. Οι δυσκολίες βέβαια που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές και γνωστές, αυτό όμως δεν μας αποθαρρύνει από το να προσπαθούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση