HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένο το σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Google

Επιτυχημένο το σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Google

Έγινε την Τετάρτη 25 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις” υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» της Google και της Περιφέρειας Κρήτης. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται σε αυτές της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού όλο το χρόνο.

Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικές είναι αυτές οι ενημερωτικές δράσεις που αξιοποιώντας το διαδίκτυο οι επιχειρηματίες ενισχύουν τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο τον χρόνο, προωθούν και προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και γίνονται περισσότερο παραγωγικές, εξωστρεφείς και καινοτόμες.

Για τους επιχειρηματίες της Ιεράπετρας που επιθυμούν να ενισχύσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία έχει προγραμματιστεί σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google την Τετάρτη 9 Μαΐου, στις 18:00, στη συνεδριακή αίθουσα του B.I.C. Κρήτης (Business Innovation Center of Crete)-Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση