HomeHL-9Ελεύθερος με… χρηματική εγγύηση ο αθλητικός παράγοντας

Ελεύθερος με… χρηματική εγγύηση ο αθλητικός παράγοντας

Για την υπόθεση με τα «μαϊμού» προϊόντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου πέρασε σήμερα το μεσημέρι για να απολογηθεί ο 47χρονος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας, ο οποίος συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, για κατοχή και εμπορία προϊόντων απομιμήσεων επώνυμων εταιρειών.

Μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κακουργηματικές κατηγορίες για απάτη κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, απολογήθηκαν ο αδερφός και ο γιος του, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τα “μαϊμού” προϊόντα.

Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ωστόσο τους επεβλήθη χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ (για τα δύο αδέλφια), απαγόρευση εξόδου από την χώρα και να παρουσιάζονται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία βρέθηκαν σε καταστήματα και αποθηκευτικό χώρο σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν οι τρεις άνδρες, 29.125 αντίγραφα προϊόντων απομίμησης (υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, βαλίτσες, γυαλιά ηλίου, κλπ.), διαφόρων εταιρειών.

Όπως προέκυψε, το συνολικό ύψος των διαφυγόντων κερδών από τις εταιρείες, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους, υπερβαίνει τα 3.000.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση