HomeΚΡΗΤΗΤέλος από τη ΝΟΔΕ ο Καλλέργος Βουλγαράκης

Τέλος από τη ΝΟΔΕ ο Καλλέργος Βουλγαράκης

Το μήνυμά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Καλλέργου Βουλγαράκη ως πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου με τα τοπικά στελέχη να προχωρούν σε εκλογές για την ανάδειξη των νέων στελεχών στη διοίκηση.

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του και δηλώνει πως θα παραμείνει στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας από την θέση «του απλού στρατιώτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση μου σήμερα καθώς κλείνει για μένα ένας σημαντικός κύκλος με την ολοκλήρωση της θητείας μου ως πρόεδρος στην ΝΟΔΕ  Ηρακλείου. Μία θητεία που συνέπεσε  με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Ν.Δ.  και την τεράστια προσπάθεια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του κόμματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Το έργο που επιτελέσαμε αυτά τα χρόνια στην τοπική Νέα Δημοκρατία είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ξεκινήσαμε με το νοικοκύρεμα των οικονομικών μας , γεγονός που μας επέτρεψε να προχωρήσουμε στη μετακόμιση στα νέα μας γραφεία. Γραφεία που αποτελούν το σύγχρονο στρατηγείο του κόμματος στο νομό μας. Πραγματοποιήσαμε μία σειρά από εκδηλώσεις, δράσεις και παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία , οι οποίες έκαναν έντονη την παρουσία της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αθρόα συμμετοχή του κόσμου σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Θέσαμε τις βάσεις για την επίτευξη του μεγάλου τελικού στόχου , που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στις εθνικές εκλογές  στο νομό μας, κάτι που θα επιτευχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Ν.Δ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής , Λευτέρη Αυγενάκη, για  τη συνεχή στήριξη που παρείχε στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, παρά τα απαιτητικά του καθήκοντα. Ήταν πάντα κοντά μας και τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Καρκανάκη και τους Λευτέρη Ζερβό, Βασίλη Βαρούχα, Γιάννη Χατζηνικολάου και Μάνια Οικονομάκη υπεύθυνη ΟΝΕΔ Κρήτης αλλά και όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την ακούραστη προσπάθεια και την ανεκτίμητη συμβολή τους στο δύσκολο έργο που επιτελέσαμε.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους πολιτευτές,  τα στελέχη αλλά και όλα τα μέλη της Ν.Δ. για τη βοήθεια που μας παρείχαν και για την ενεργό τους συμμετοχή .

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές και καλή δύναμη στον αγώνα μέχρι την τελική νίκη στις εθνικές εκλογές.

Σας  δηλώνω ότι θα είμαι, από τη θέση του απλού στρατιώτη, πάντα δίπλα σας, αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια.

Σας  ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Βουλγαράκης Καλλέργος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση