HomeHL-LifestyleΗ Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε σε όλες τις γέννες την Νταϊάνα

Η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε σε όλες τις γέννες την Νταϊάνα

Ατολμη και τυπική με τρία φορέματα κόπιες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κέιτ Μίντλετον έχει δείξει σε αρκετές τις εμφανίσεις πως «αντιγράφει» το στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με κάποιους να ενθουσιάζονται γιατί θυμούνται την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και άλλους να υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να την μιμηθεί ούτε στα ρούχα.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, έδειξε πως επηρεάστηκε από το στιλ της Νταϊάνα, επιλέγοντας ένα κόκκινο φόρεμα της Jenny Packham. Παρόμοιο outfit είχε επιλέξει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τη γέννηση του Χάρι.

Britain Royal Baby Britain Royal Baby Prince Charles    and    Princess Diana Prince Charles    and    Princess Diana

Η εμφάνισή της δεν έκανε εντύπωση στους περισσότερους, καθώς η Κέιτ είχε αντιγράψει την Νταϊάνα και στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, το 2013. Τότε, είχε διαλέξει ένα πουά μπλε φόρεμα πάλι της Jenny Packham, όπως και η μητέρα του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στη γέννησή του.

Britain Royal Baby Britain Royal Baby

Η Jenny Packham φαίνεται πως λατρεύεται από την δούκισσα του Κέμπριτζ καθώς και στις τρεις εξόδους από το μαιευτήριο, μετά τις γεννήσεις των παιδιών της, επέλεξε φορέματά της. Και τα τρία είχαν το ίδιο ανάλαφρο στιλ, χωρίς κάτι ιδιαίτερο να ξεχωρίζει.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει τόλμη και φρέσκια ματιά στα outfit που επιλέγει, αποδεικνύοντας πως «σπουδάζει» την εμφάνιση της Lady D και κάνει τα πάντα για να της μοιάσει.

APTOPIX Britain Royal Baby

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση