HomeHL-GreeceΦοιτήτρια 22 χρονών η μάνα που εγκατέλειψε το μωρό στη Νέα Σμύρνη

Φοιτήτρια 22 χρονών η μάνα που εγκατέλειψε το μωρό στη Νέα Σμύρνη

Οι αστυνομικές αρχές την ανέκριναν, έπειτα από πληροφορίες ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία 22χρονη ανέκρινε η Ασφάλεια για την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα μένει σε μία από τις τέσσερις πολυκατοικίες, που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο χώρο, όπου εντοπίστηκε το άτυχο νεογνό.  Είναι φοιτήτρια και ενδεχομένως είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των… περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την 22χρονη ελήφθη δείγμα DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει στους αστυνομικούς την πράξη της. Μετά το τέλος της ανάκρισής της, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, η 22χρονη φοιτούσε σε ΤΕΙ της Καλαμάτας και πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην αρχή κρατούσε κρυφή από τη μητέρα της, την εγκυμοσύνη, καθώς το… βάρος της, την βοηθούσε να το κρύβει, ωστόσο η μητέρα της, υπάλληλος τράπεζας, δεν άργησε να το ανακαλύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα πολλές φορές καθάριζε την πολυκατοικία, για να στέλνει χρήματα στην κόρη της. Στο σημείο αυτό οι Αρχές «δένουν» και την πληροφορία που εξετάζεται, ότι η μητέρα ήταν εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία για το βρέφος στον ακάλυπτο, θέλοντας ίσως να απομακρύνει τις υποψίες από την κόρη της.

Πριν από τρεις μέρες, η Αστυνομία ζήτησε και πήρε δείγμα σάλιου από την 22χρονη, η οποία σήμερα προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση