HomeHL-9Προχωρούν σε κινητοποίηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Προχωρούν σε κινητοποίηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσία εκλεγμένων Αντιπροσώπων των σωματείων μελών.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της, εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017, ο Διοικητικός Προγραμματισμός και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός του 2018.

gm7_4286

Η Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕΝΗ αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των Αντιπροσώπων, τη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τη συρρίκνωση της πραγματικής οικονομίας και τη περιθωριοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων, ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, βιοτεχνών, αυτοαπασχολούμενων, αποφάσισε:

Τη πραγματοποίηση κινητοποίησης για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ με κεντρική Πανεθνική ημέρα δράσης την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τη Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Μανόλης Αλιφιεράκης και ο Αντιδήμαρχος κος Πέτρος Ινιωτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση