HomeΚΟΣΜΟΣΟι πυρετώδεις προετοιμασίες της Τραμπ για το επίσημο δείπνο στους Μακρόν

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες της Τραμπ για το επίσημο δείπνο στους Μακρόν

Τα δώρα που θα τους κάνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σάββατο, μόλις τρεις ημέρες πριν από το πιο σημαντικό επίσημο δείπνο στο οποίο έχει υπάρξει οικοδέσποινα, η Μελάνια Τραμπ δεν ήταν στον Λευκό Οίκο, φροντίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά στο Χιούστο για το ύστατο «αντίο» στην Μπάρμπαρα Μπους.

Βέβαια, η Πρώτη Κυρία δεν περίμενε την τελευταία στιγμή για να προετοιμάσει το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ, την Τρίτη. Ξεκίνησε πριν από μήνες να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, όπως τα δώρα που θα τους κάνει.

Ενα από αυτά θα είναι κορνιζαρισμένη ταπετσαρία από μία από τις καρέκλες του Μπλε Δωματίου του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το CNN. Φέρει έναν χρυσό αετό, μέσα σε δάφνες και αποτελεί στοιχείο της επίπλωσης εμπνευσμένη από τον Πιερ Αντουάν Μπελανζέ, ο οποίος είχε διακοσμήσει ανάκτορα στη Γαλλία και είχε δημιουργήσει 53 έπιπλα για το Μπλε Δωμάτιο, για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζέιμς Μόνροου. Αν και έπειτα από δεκαετίες ο διάδοχός του Τζέιμς Μπιουκάναν άλλαξε τη διακόσμηση, η Τζάκι Κένεντι είχε βρει κάποια από τα έπιπλα και τα επανέφερε, όταν ήταν Πρώτη Κυρία.

Επίσης, οι Τραμπ θα δωρίσουν στους Μακρόν ένα ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ πριν από την αναχώρησή τους, με φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Ουάσινγκτον, αλλά και ένα ασημένιο μπολ από το Tiffany, με την προεδρική σφραγίδα και τις υπογραφές του Αμερικανού Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας, σύμφωνα με το CNN.

Πέρα από τα δώρα, η Μελάνια Τραμπ έχει μελετήσει παλιότερα επίσημα δείπνα, τόσο μεγάλης σημασίας, στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να επιλέξει τα κατάλληλα λουλούδια, σερβίτσια αλλά και το μενού, που θα αναδεικνύει την επιρροή της γαλλικής στην αμερικανική κουζίνα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση