Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα παρατηρηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Μιχάλη Καρακατσάνη ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρχει ίχνος βροχής.

Αναλυτικά η πρόγνωσή του:

Δευτέρα  (23/4) μέχρι και Τετάρτη (25/4) θα επικρατήσει στο νησί μας ένας ήπιος και γενικά αίθριος καιρός με τις όποιες νεφώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας.

Ανέμους γενικά απο Βόρειες Διευθύνσεις ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο φτάνοντας τους 23 με 24 βαθμούς το μεσημέρι στα Αστικά κέντρα,

Από την Πέμπτη (26/4) και την Παρασκευή (27/4) αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρο το νησί με ασθενείς βοριάδες και την θερμοκρασία να συνεχίζει την ανοδική της πορεία 25 με 27 βαθμούς.

Τέλος Σαββατοκύριακο με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο φτάνοντας σε υψηλές τιμές για την εποχή 27 με 31 βαθμούς και τους ανέμους να γυρνούν σε Νότιους, νοτιοανατολικούς και να ενισχύονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση