HomeHL-SportsΚισσαμικός ΟΦΗ 1-1

Κισσαμικός ΟΦΗ 1-1

Την πάτησε στο τέλος ο ΟΦΗ - Μέσα από τα χέρια τους έχασαν το διπλό στα Περιβόλια-Με 10 από το 76' οι «ασπρόμαυροι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το διπλό στο κρητικό ντέρμπι, όμως δεν τα κατάφερε στο φινάλε… Ο λόγος για τον ΟΦΗ που το απόγευμα του Σαββάτου  δέχθηκε την ισοφάριση από τον ΑΟΧ – Κισσαμικό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έμεινε στο 1-1 στα Περιβόλια και αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους πρωτοπόρους της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που μετρά 65 πόντους σε 27 αγωνιστικές, είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 76′ λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη, έδειχνε ότι θα έπαιρνε το τρίποντο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν ήθελαν να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι, παίρνοντας το «Χ» και έχοντας 47 βαθμούς στην 4η θέση.

Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης και Ξύδας ξεχώρισαν από πλευράς «κυανόλευκων», Ντίνας και Πουρτουλίδης οι διακριθέντες των «ασπρόμαυρων».

Καλύτερος, αλλά άσφαιρος…

Oι Χανιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη, ενώ η υπεροχή τους ήταν εμφανής μέχρι το 10′.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ αφυπνίστηκε, είχε δοκάρι με τον Κοέλιο και σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ, ωστόσο ο νεαρός γκολκίπερ Παπαδόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του όσες φορές χρειάστηκε, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Εντέλει, οι δύο ομάδες πήγαν άσφαιρες στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς πιο απειλητικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντωνίου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Ζήρδα του Συνδέσμου Αθηνών και τον Τζιλίρη του Συνδέσμου Πειραιά.

Έμειναν με 10 και το πλήρωσαν στο φινάλε…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πετράκη προσπάθησαν μέχρι το 60′ να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, δίχως όμως να ανησυχήσουν τον Στρέζο.

Ο ΟΦΗ ανέβασε… στροφές κατόπιν και ο Ντίνας ήταν εκείνος που στο 67′ άνοιξε το σκορ μετά από συνεργασία με τον Μάνο, αδειάζοντας υποδειγματικά Αρναούτογλου και Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και ένα δεύτερο τέρμα, όμως η αποβολή του Κουτσιανικούλη εννιά λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι έκανε πιο επιφυλακτικούς τους παίκτες του Παπαδόπουλου.

Η αλήθεια είναι ότι οι Χανιώτες δεν άσκησαν έντονη πίεση για την ισοφάριση, αλλά στο 90’+3 ο Ξύδας αξιοποίησε την όμορφη κάθετη πάσα του Βρεττού, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα και να στερήσει από τους «ασπρόμαυρους» το διπλό.

Κίτρινες: 23′ Λέο, 59′ Παντελάκης, 61′ Γκίνη, 87′ Αρναούτογλου – 30′ Βαφέας, 37′ Mάνος, 41′ Κουτσιανικούλης, 87′ Νάστος.

Κόκκινες: 76′ Κουτσιανικούλης.

AOX – KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (88′ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη (82′ Βρεττός), Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (71′ Σάλιακας), Λέο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας (64′ λ. τρ. Μπολάκης), Κομεσίδης, Βαφέας, Νάστος, Πουρτουλίδης, Κοέλιο (71′ Παπατόλιος), Ντίνας (81′ Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση