HomeHL-LifestyleΈνας παθιασμένος … διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

Ένας παθιασμένος … διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ

Έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάθος με την Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται ότι είχε ένας διαρρήκτης, ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή.

Ο 22χρονος διαρρήκτης, ονόματι Ρότζερ Αλβαράντο από τη Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία, μετά από κλήση που δέχθηκε και έκανε λόγο για εισβολέα στην 18 εκατ. δολαρίων κατοικία της τραγουδίστριας, την οποία αγόρασε προ μηνών, αλλά δεν έμενε εκεί.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία σκάλα που οδηγούσε σε ένα σπασμένο παράθυρο και εντόπισαν τον διαρρήκτη να κοιμάται στο κρεβάτι της Σουίφτ, ενώ είχε κάνει και… ντους στο μπάνιο της.

Η Σουίφτ είχε δώσει 47,7 εκατομμύρια δολάρια σε τρία γειτονικά ακίνητα στην περιοχή και το συγκεκριμένο διαμέρισμα το είχε αγοράσει πριν από μερικούς μήνες για 18 εκατομμύρια δολάρια.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, πάντως, έχει γίνει και κατά το παρελθόν στόχος των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, καθώς σε αυτό διέμενε ο Γάλλος πολιτικός Ντομινίκ Στρος Καν όταν βρισκόταν υπό κατ’ οίκον περιορισμό το 2011 με την κατηγορία πως είχε βιάσει μια υπηρέτρια σε ξενοδοχείο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση