HomeΕΛΛΑΔΑΣτην Άνδρο η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Στην Άνδρο η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Την Κυριακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 11.30 το πρωί, η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου, στη χώρα του νησιού.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου.

Ο 52χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τη Μεγάλη Δευτέρα από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το πρωί μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο γιος του, ο Αχιλλέας Σταματιάδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η οικογένεια Σταματιάδη.

Εν τω μεταξύ, ελάχιστη πρόοδος έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής στις έρευνες της αστυνομίας καθώς δεν έχουν εντοπισθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή έχει καταγράψει ένα ύποπτο όχημα που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες κατά τη διαφυγή τους, χωρίς όμως να έχουν προκύψει αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Στην κορυφή της λίστας των υπόπτων βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, μέλη σπείρας Αλβανών που είχαν προ τριετίας συλληφθεί και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση