HomeΚΡΗΤΗΣτη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

Στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

Για το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση που του απηύθυνε το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, να συμμετάσχει ως εισηγητής, στις εργασίες της Ετήσιας Γενικής του Δικτύου, που θα πραγματοποιηθούν στις 21-22 Απριλίου 2018, στο Δήμο Ζηρού, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος, θα μιλήσει, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΔΕΥΑ, για το νέο Νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις ΔΕΥΑ, ανταποκρινόμενος, με την ευκαιρία και στην επιθυμία των Αυτοδιοικητικών να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Ένωσης για τα θέματα που συνολικά διαχειρίζεται η ΕΔΕΥΑ, δεδομένου ότι το θέμα του νερού και η ορθολογική αξιοποίηση του ως πολύτιμου αγαθού, παραμένει σταθερά στις προτεραιότητες κάθε Δήμου και των αντίστοιχων δημοτικών του Επιχειρήσεων (ΔΕΥΑ) .

Ο κ. Μαρινάκης θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018. Λόγω της απουσίας του για τις ανάγκες της Ημερίδας αλλά και λόγω πένθους, δεν θα δεχθεί φέτος, όπως έπραττε τα προηγούμενα χρόνια, τις ευχές των συμπολιτών μας για την ονομαστική του εορτή. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, χρέη Δημάρχου θα εκτελεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση