Μείωση ποινής για τον βασικό κατηγορούμενου για την δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη αποφάσισε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Το δικαστήριο σήμερα αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής μετά την φονική συμπλοκή και αποφάσισε να «σπάσουν» τα ισόβια στον 30χρονο επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 20 ετών για την ανθρωποκτονία και 16 μήνες για άλλες πράξεις που κατηγορούνταν.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ κατά την απολογία του φαίνεται ότι ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, 12 στο σύνολό τους, κρίθηκαν ένοχοι με το δικαστήριο να τους επιβάλει ποινές κάθειρξης έως 2,5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος Γιάννης Ρουσσάκης από τα Μάλια, έπεσε νεκρός κατά την διάρκεια φονικής συμπλοκής ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2011.

Τη μοιραία εκείνη μέρα δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι στην κοιλιά και το θώρακα με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση