HomeHL-9Καταδίκη για τον απατεώνα με τα… γαλόνια

Καταδίκη για τον απατεώνα με τα… γαλόνια

Από το Αυτόφωρο Δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου δικαστηρίου για τον απατεώνα με τα… γαλόνια που εντόπισαν και συνέλαβαν χθες οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Ο 46χρονος Κρητικός μετά την άσκηση ποινικών διώξεων από τον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου για υποθέσεις εξαπάτησης δεκάδων πολιτών.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 μηνών, με αναστολή, αλλά και την καταβολή χρηματικού προστίμου της τάξεως των 600 ευρώ.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, ο κατηγορούμενος συστηνόταν στα θύματά του είτε ως διοικητής της ΕΥΠ, ή της Ασφάλειας Ηρακλείου είτε ως αξιωματικός του στρατού και τους έλεγε πως μπορούσε να διευθετήσει ζητήματα τους, που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, να τους απαλλάξει από χρηματικά πρόστιμα και να τους παρέχει κάθε άλλου είδους διευκολύνσεις, πάντα βέβαια όμως με το … αζημίωτο!

Μάλιστα, στα τελευταία χρόνια δράσης του είχε καταφέρει να αποσπάσει από τέσσερις πολίτες χρηματικό ποσό που έφτανε συνολικά τις 6.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων στολές και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση