Εγκλωβισμένοι στην Αθήνα θα είναι μαθητές από γυμνάσια και λύκεια της Κρήτης σε περίπτωση που συνεχιστεί σήμερα η απεργία της ΠΝΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 180 συνολικά μαθητές που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα είτε επειδή συμμετείχαν σε πανελλήνιους αγώνες, είτε εξαιτίας πολυήμερης στην πρωτεύουσα.

«Η επιστροφή και των 180 μαθητών έχει προγραμματιστεί για σήμερα ωστόσο αν συνεχιστεί η απεργία της ΠΝΟ τότε θα είναι εγκλωβισμένοι στην Αθήνα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, Γιώργος Τερζάκης.

Από Χανιά και Ηράκλειο οι μαθητές

Οι μαθητές της Κρήτης που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα προέρχονται από λύκεια του Ηρακλείου αλλά και σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Χανίων.

«Από το Ηράκλειο είναι 51 παιδιά, μαζί με τους συνοδούς τους, από διάφορα λύκεια της πόλης τα οποία συμμετείχαν σε πανελλήνιους αγώνες. Από τα Χανιά είναι 29 σχολεία με τους συνοδούς τους που επίσης συμμετείχαν στους αγώνες αλλά και 100 μαθητές από δύο γυμνάσια που είχαν πάει, μαζί με τους καθηγητές τους, σε εκπαιδευτική εκδρομή», ανέφερε σχετικά ο κ. Τερζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση