HomeHL-SportsΆρης Λυχναράς: «Λόγια καφενείου δεν είναι προς συζήτηση»

Άρης Λυχναράς: «Λόγια καφενείου δεν είναι προς συζήτηση»

Το σχόλιο του β' αντιπροέδρου της Ένωσης Β' Εθνικής περί καταγγελιών για «στημένα» παιχνίδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέος β’ αντιπρόεδρος της Β’ Εθνικής είναι ο Άρης Λυχναράς μετά και τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο Δ.Σ. της Τρίτης .

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικός αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου αλλά και για τις καταγγελίες περί «στημένων» αγώνων στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία αλλά και για την αδειοδότηση.

Αναλυτικά όσα είπε την Τετάρτη στο «Yellow Radio 92,8»:

Για το Δ.Σ.: «Η συνεδρίαση ήταν πάρα πολύ καλή και σε υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει φέτος. Όμως κακώς, κάποιο μέλος εκπροσωπώντας μια ομάδα, έκανε προσωπικές επιθέσεις σε εκπροσώπους δυο άλλων σωματείων, αλλά εμείς του είπαμε, ότι αυτά δεν αφορούν τη λίγκα».

Για το αν υπήρχαν καταγγελίες για στημένους αγώνες: «Όποιος θέλει να κάνει καταγγελία την κάνει εγγράφως και εκεί που πρέπει, λόγια καφενείου δεν είναι προς συζήτηση».

Για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Β’ Εθνική: «Η φετινή χρονιά είναι ομαλή, με την έννοια ότι δεν έχουμε την πίεση που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο υπό το πρίσμα των εξελίξεων στην ΕΠΟ και αυτό είναι καλό.

Έτσι η χρονιά κύλησε ομαλά, για αυτό και έχουμε αύξηση των εισιτηρίων, καλύτερο θέαμα και μεγάλο ανταγωνισμό. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, αποφασίσαμε οι τελευταίοι δύο ή τρεις αγώνες να παιχτούν την ίδια ώρα. Και ως προς τον υποβιβασμό, αλλά και ως προς την άνοδο, υπάρχει ενδιαφέρον για τέσσερις ομάδες».

Για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και αν ονειρεύεται Σούπερ Λιγκ: «Εμείς πάντα έχουμε βλέψεις ταπεινές αλλά υψηλές».

Για το αν πρόκειται να αλλάξει κάτι ώστε να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναικός: «Αυτό δεν το ξέρει κανένας, εδώ γίνονται ανήκουστα πράγματα, μεσούσης της περιόδου πάνε να αλλάξουν τους κανονισμούς. Απορώ πώς δέχονται να συζητάνε τέτοια πράγματα και πάνω από όλα τα βάζω με τις ηγεσίες όλων.

Είτε είναι Σούπερ Λιγκ, είτε είναι ΕΠΟ, είτε είναι υπουργός, απορώ πώς το δέχονται. Και επειδή δεν είμαστε χθεσινοί, δεν μπορούμε να ακούμε ότι η πολιτεία δεν εμπλέκεται. Όπου θέλει εμπλέκεται.

Πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες, ανεξαρτήτου ομάδας. Πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες, και στις ποινές, και στα τηλεοπτικά και στα πάντα».

Για το αν κέρδισαν δίκαια Άρης και ΟΦΗ την άνοδο τους: «Το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι ο Άρης ήταν το φαβορί, η έκπληξη είναι ο ΟΦΗ που από την μέση της σεζόν και έπειτα μεταλλάχθηκε».

Για τα νομικά θέματα που θα βρει μπροστά του ο ΟΦΗ: «Από τον Τύπο τα διαβάζω και εγώ, για αυτά θα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο αν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις».

Για το πόσες ομάδες έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση: «Αυτά δεν μας τα λένε, ο καθένας τα κρατάει για τον οίκο του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση