HomeHL-SportsΠροπόνηση και… μπάρμπεκιου μετά μουσικής στον ΟΦΗ

Προπόνηση και… μπάρμπεκιου μετά μουσικής στον ΟΦΗ

Εκτός με ΑΟΧ - Κισσαμικό ο Παπαστεριανός Την Παρασκευή κρίνεται των Βουό και Λεάλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επικείμενη επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα έχει φέρει εξαιρετικό κλίμα στο εσωτερικό του ΟΦΗ, κάτι που φάνηκε και από το μπάρμπεκιου που ακολούθησε την προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα, το ψήσιμο συνοδεύθηκε από μουσική από ένα τοπικό σχήμα, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι άπαντες το καταχάρηκαν.

Στην ενημέρωση των Ηρακλειωτών αναφέρονται τα εξής: «Ένα ηχηρό μήνυμα, συσπείρωσης, προς πάσα κατεύθυνση, σε αυτήν την εποχή, που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελευταία του στροφή και ο ΟΦΗ είναι κοντά στο στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ, έδωσαν παίκτες και προπονητές στο “μπάρμπεκιου” της ομάδας που έγινε μετά την προπόνηση της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, έδειξε ότι είναι πιο ΕΝΩΜΕΝΟ από ΠΟΤΕ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουν ΔΥΝΑΤΑ για να ολοκληρώσουν το στόχο της επιστροφής του ΟΦΗ, εκεί που αξίζει!

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το γεγονός ότι το μπάρμπεκιου, ήταν μια πρωτοβουλία των παικτών, γεγονός που δείχνει πόσο δεμένοι είναι αυτήν την εποχή.

Μετρ του ψησίματος αποδείχθηκε ότι ήταν ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου Νίκος Καραμπετάκης, αλλά και ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Ενώ η ιδέα για το μπάρμπεκιου ανήκε στον αρχηγό της ομάδας, Ανέστη Νάστο, ο οποίος μάλιστα δώρισε και μια φανέλα δική του στον κρητικό καλλιτέχνη Γιώργο Γλυκοκόκαλο, ο οποίος με το συγκρότημά του, ανέλαβε να διασκεδάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπως έχει κάνει αρκετές φορές!

Με κοντυλιές και μαντινάδες, αλλά και το γνωστό τραγούδι του καλλιτέχνη για τον ΟΦΗ “ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει” το κέφι εκτοξεύτηκε και όλοι μαζί παίκτες και προπονητές, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα σαν οικογένεια στο αθλητικό κέντρο.

Από αύριο όλοι μαζί επιστρέφουν στο γήπεδο, για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Χανιά, όπου ο στόχος, είναι η νίκη, που θα φέρει τον ΟΦΗ, ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Αυτός είναι ο Ο.Φ.Η. Είναι ΟΜΑΔΑ, είναι ΠΑΡΕΑ, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία εν όψει του σαββατιάτικου  αγώνα με τον ΑΟΧ – Κισσαμικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε από τα πλάνα του και τον Παπαστεριανό, που κρίνεται ανέτοιμος.

Δεδομένοι απόντες είναι οι Μαχαίρας και Ποτουρίδης, ενώ η συμμετοχή των Βουό και Λεάλ θα κριθεί την Παρασκευή, με αμφότερους να συνεχίζουν την Τετάρτη το ατομικό τους πρόγραμμα.

Την Πέμπτη  οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 17.00, στο ΒΑΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση