HomeΚΡΗΤΗΟ Δήμαρχος επισκέφθηκε τα έργα στα Καλέσσα

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα έργα στα Καλέσσα

Επέκταση των Κοιμητηρίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σημαντικό έργο επέκτασης του κοιμητηρίου των Κάτω Καλεσσών επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αντώνη Βασιλάκη.

Πρόκειται για εργασίες μεγάλης επέκτασης και δημιουργίας ενός νέου ουσιαστικά Κοιμητηρίου δίπλα στο υπάρχων, σε μια έκταση περίπου 2 στρεμμάτων, που λύνει το πρόβλημα της πληρότητας που παρουσιάζεται στο κοιμητήριο.

ano-kalesa

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης πραγματοποίησε αυτοψία και στο κοιμητήριο των Άνω Καλεσσών, όπου έχει γίνει καθίζηση ενός τοιχίου, κάτι που προβλέπεται να επιδιορθωθεί τις επόμενες ημέρες αποκαθιστώντας την ασφάλεια του χώρου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια των Άνω και Κάτω Καλεσσών, που δίνουν οριστική λύση σε ζητήματα που απασχολούσαν τους κατοίκους των οικισμών. Παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν δυο ιερούς χώρους σεβασμού και μνήμης και που ως οφείλαμε, φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε.

kato-kalesa-2

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αντώνη Βασιλάκη και τα μέλη του Συμβουλίου, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το άριστο αποτέλεσμα».

Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση