HomeHL-MarketTo Creta Maris κερδίζει για μια ακόμη χρονιά το Βραβείο Αριστείας της Booking.com

To Creta Maris κερδίζει για μια ακόμη χρονιά το Βραβείο Αριστείας της Booking.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε για μια ακόμη φορά με το ‘’Βραβείο Αριστείας’’, της μεγαλύτερης εταιρείας διαδικτυακών κρατήσεων καταλυμάτων στον κόσμο, Booking.com., συγκεντρώνοντας βαθμολογία 9.1 στα 10 στις κριτικές των επισκεπτών του.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort που το επέλεξαν για τις διακοπές τους το 2017, βαθμολόγησαν το ξενοδοχείο γράφοντας συνολικά 409 κριτικές και αναγνωρίζοντας την προσωποποιημένη φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που απόλαυσαν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Η δημιουργία αξέχαστων, μοναδικών εμπειριών που ‘’μυρίζουν Ελλάδα’’ για τους επισκέπτες μας, είναι για όλους εμάς στα Maris Hotels, τρόπος ζωής και κατάθεση ψυχής. Η επιβράβευση των προσπαθειών μας στο Creta Maris Beach Resort, μας γεμίζει με μεγάλη χαρά, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τις θετικές γνώμες των ίδιων των επισκεπτών μας, που αποτελούν το επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας, που κάθε μέρα δίνει σάρκα και οστά στο όραμά μας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε ψηλά. »

Διαφήμιση
Διαφήμιση