HomeΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Δίνει τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ρέθυμνο: Δίνει τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Την Παρασκευή το πρωί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή  20 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους ωφελούμενους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην   οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία ευχαριστούν θερμά όλους εσάς, που με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, προσφέρατε με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο,  τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των ωφελουμένων.

kin-pantopol

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια :

  • Τον Σύλλογο Διδασκόντων αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνης.
  • Τους διδάσκοντες και μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών- Σταυρακάκη Αντωνία.
  • Τον Σύλλογο Ξενοδόχων του Νομού Ρεθύμνης, για την προσφορά τους σε τρόφιμα, εις μνήμην του συναδέλφου ξενοδόχου Καλλιγιάννη Στυλιανού και του πατέρα του Δημάρχου Μαρινάκη Χαρίτωνα.
  • Την κυρία Αντωνάκη Έλενα, για την προσφορά της σε τρόφιμα, εις μνήμην των Ευφροσύνης Αντωνάκη, Νικολάου Φρατζεσκάκη και Ελένης Αντωνάκη.
  • Την εταιρία Ανακύκλωσης Ενδυμάτων και Υποδημάτων RECYCOM και ιδιαίτερα τον κύριο Αράπη Ευάγγελο, για την μηνιαία προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Διαφήμιση
Διαφήμιση