HomeHL-9Εκδήλωση για το αλκοόλ στην Κρήτη

Εκδήλωση για το αλκοόλ στην Κρήτη

Παρουσία του υπουργού Υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση με θέμα «Αλκοόλ: Παράγοντας κοινωνικής επαφής ή ένας ύπουλος εχθρός;» πραγματοποιεί η 7η ΥΠΕ Κρήτης και ο δήμος Αγίου Βασιλείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Σπηλίου.

Η εκδήλωση, που θα γίνει παρουσία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου:

Η άμετρη κατανάλωση αλκοόλ από όλες τις ηλικίες εξελίσσεται σε παθογένεια με ολέθριες επιπτώσεις, τόσο  άμεσες –εξάρτηση, αλκοολισμός κλπ-, όσο και έμμεσες –τροχαία δυστυχήματα, παραβατικότητα κλπ. Η μη ασφαλής χρήση αλκοόλ μετατρέπεται σε κανονικό «Εφιάλτη» για χιλιάδες ανθρώπους, υπονομεύοντας την ατομική και κοινωνική Υγεία και πρόοδο. Τα θύματά του δυστυχώς αυξάνονται και δεν μπορούμε να μένουμε  παθητικοί απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση.

Ως Πολιτεία, αλλά και ως Κοινωνία, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα το πρόβλημα και αυτό προφανώς ξεκινά με την Ενημέρωση και την Εκπαίδευση όλων. Λαμβάνοντας αυτό ακριβώς υπόψη η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, στα πλαίσια της ανάγκης να ευαισθητοποιηθούν φυσικά πρόσωπα και φορείς για την πρόληψη της μεγάλης μάστιγας από την ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αλκοόλ: Παράγοντας κοινωνικής επαφής ή ένας ύπουλος εχθρός;»         

Διαφήμιση
Διαφήμιση