HomeHL-9Κλειστές και οι δημοτικές υπηρεσίες την Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο

Κλειστές και οι δημοτικές υπηρεσίες την Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο

Με αφορμή το συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση και υποστελέχωση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Ν.Α.Ν, με την στήριξη φορέων και σωματείων της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσίες του δήμου, θα παραμείνουν κλειστές από τις 11 :00 π.μ προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στην εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζερβός σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Με αφορμή την επικείμενη κινητοποίηση που γίνεται με σκοπό την στήριξη και ενίσχυση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, καλούμε τους συμπολίτες, να πλαισιώσουν  την εκδήλωση αυτή, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα !  Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενώσουμε τις φωνές μας, προκειμένου να γίνει κατανοητό, ότι  μια ευνομούμενη κοινωνία, αξίζει και πρέπει να διαθέτει αξιοπρεπείς δομές υγείας.

Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου τουριστικό προορισμό. 

Ζητούμε λοιπόν, η κυβέρνηση ν΄ αντιληφθεί έγκαιρα την ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου, σε ιατρικό, νοσηλευτικό,  παραιατρικό και διοικητικό προσωπικό, ούτως ώστε οι Λασιθιώτες ν΄ αποκτήσουν επιτέλους ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, ικανό να αντιμετωπίσει το σύνολο των αναγκών που καθημερινά ανακύπτουν. Σήμερα το Γ.Ν.Α.Ν, διαθέτει :  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,  Τεχνητό Νεφρό, Αιματολογική Κλινική, υπερσύγχρονες κλίνες χειρουργείου (5) και έχει την δυνατότητα με την στελέχωση που διεκδικούμε, ν΄αντιμετωπίζει στο εξής πολλά  περιστατικά που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Θεωρώ ότι προς όφελος πρωτίστως της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των δεκάδων επισκεπτών μας – η επένδυση των χρημάτων που έχει γίνει διαχρονικά από το υστέρημα του κόσμου- θα πρέπει να δώσει την δυνατότητα μ΄αφορμή την συγκεκριμένη διαμαρτυρία, να καταλάβουν όλοι και πρωτίστως η κυβέρνηση ότι το αίτημα το οποίο δυναμικά σ΄αυτή την φάση, κατατίθεται, δεν είναι υπερβολικό. Πρόκειται για ένα αίτημα, που οφείλει να  αποδώσει η κυβέρνηση στην τοπική κοινωνία«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση