HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη αξιωματικός του Ναυτικού που πυροβόλησε για εκφοβισμό

Συνελήφθη αξιωματικός του Ναυτικού που πυροβόλησε για εκφοβισμό

Στο κέντρο της Μυτιλήνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το όπλο του σήκωσε στον αέρα και πυροβόλησε ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στην Μυτιλήνη προκειμένου να λύσει τις διαφορές του με δύο νεαρές κοπέλες.

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές στο κέντρο της Μυτιλήνης ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έκανε χρήση αεροβόλου όπλου Ρέπλικα έτσι ώστε να λύσει τις διαφορές του με δύο νεαρές κοπέλες, με τις οποίες διαπληκτίστηκε φραστικά για τροχονομική παράβαση.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (16-04-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απειλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες (15-04-2018) το βράδυ σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, ο 42χρονος επιτέθηκε, με τη χρήση αεροβόλου όπλου που είχε στην κατοχή του, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, οι οποίες επέβαιναν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Ακολούθως, ο δράστης, κατά την προσαγωγή και παραμονή του σε αστυνομικό κατάστημα, απείλησε φραστικά αστυνομικό.

Το προαναφερόμενο αεροβόλο όπλο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση