HomeHL-MarketΣτη Vodafone τα κορυφαία Samsung Galaxy με -20% πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας

Στη Vodafone τα κορυφαία Samsung Galaxy με -20% πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από σήμερα όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone μπορούν να αποκτήσουν τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ με -20% με χρήση πιστωτικής κάρτας και με έως 48 άτοκες δόσεις.  Παράλληλα, από την ίδια μοναδική προσφορά μπορούν να επωφεληθούν και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα  Samsung Galaxy S8 και S8+ ή το Samsung Galaxy Note 8.

Παράλληλα, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, όπως  tempered glass για προστασία οθόνης από σπάσιμο, γρατζουνιές και δαχτυλιές, θήκες Samsung σε ποικιλία από σχέδια, υλικά και χρώματα για την προστασία της συσκευής από καθημερινές πτώσεις και φθορές, αλλά και να της δώσουν το χαρακτήρα που τους ταιριάζει.

Επιπλέον, διαθέσιμος στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop είναι νέος Samsung ασύρματος φορτιστής για γρήγορη και εύκολη φόρτιση και το Samsung smartwatch για να μπορούν όλοι να λαμβάνουν κλήσεις και ειδοποιήσεις κάθε στιγμή ακόμα και αν δεν έχουν μαζί τη συσκευή τους.

Η έκπτωση ισχύει για πληρωμή μέσω κάρτας, έως 15/05 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr και στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S9

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση