HomeHL-SportsΔόξα Δράμας ΟΦΗ 1-1

Δόξα Δράμας ΟΦΗ 1-1

Φρένο στο σερί του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι… πρώην είχαν την τιμητική τους στο γήπεδο της Δράμας στον αγώνα που έγινε την Κυριακή  ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ που έληξε ισόπαλος με 1-1.

Μόλις στο 7ο λεπτό οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Μαχαίρα που είχε ξεκινήσει τη χρονιά στη Δόξα και απάντησε για τους Δραμινούς ο Κουσκουνάς στο 65’, ο οποίος μέχρι τον Γενάρη φορούσε τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την 13η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην κορυφή αλλά ο Άρης την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.

Η δε Δόξα, έβαλε τέλος στις δύο σερί ήττες αλλά το τρένο της τρίτης θέσης έχει χαθεί.

Ο ΟΦΗ το γκολ, η Δόξα την κατοχή

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό με το σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή και  διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αν και η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας.

Οι Δραμινοί προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν κλασσική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Γκότοβου που πέρασε λίγο άουτ. Νωρίτερα, στο 16’ ένα σουτ του Μαρκόπουλου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 21’ ο Στρέζος απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ριζογιάννη και στο 25’ είπε «όχι» στο σουτ του Κουσκουνά..

Οι γηπεδούχοι στο 20’ ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Αργυρόπουλου αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» αφού ήταν κολλημένο στο σώμα.

Ο ΟΦΗ με εξαίρεση το γκολ, ελάχιστες φορές επισκέφτηκε την εστία του Μένκα. Στο 19’ ο Μάνος βγήκε τετ α τετ με Αλβανό πορτιέρο αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως ήθελε, στο 27’ το σκηνικό επαναλήφθηκε αλλά η μπάλα έπειτα από κόντρες κατέληξε κόρνερ ενώ στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Κουτσιανικούλη δεν… έφτασε στον Μένκα αφού κόντραρε πάνω στον Γκότοβο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ατύχησε αφού είδε τον Μαχαίρα και τον Βουό να αποχωρούν τραυματίες.

Η απάντηση ήρθε στο 65’

Ένα πεντάλεπτο όλο κι όλο ήταν η Δόξα Δράμας στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 65’ ο Κουσκουνάς από κάθετη μπαλιά του Μπαϊκαρά ισοφάρισε σε 1-1,. στο 68’ ο Τούρκος μέσος δεν μπόρεσε να σκοράρει από σέντρα του Γουνδουλάκη και στο επόμενο λεπτό σουτ του Σιώπη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Ο ΟΦΗ με εξαίρεση το χαμένο τετ α τετ του Κουσιανικούλη στο 60ό λεπτό, δεν θύμισε την ομάδα… τρένο των προηγούμενων αγωνιστικών και στο τέλος πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος.

Στο 50’ με τον Ντίνα, στον 82’ με κεφαλιά του Μάνου και στο 84’ με σουτ του ίδιου παίκτη οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες, όχι κλασσικές και στο τέλος αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), Γούτα (Χαλκιδικής) και τέταρτο τον Φωτιάδη (Σερρών).

Κίτρινες κάρτες: 14′ Μπολάκης, 77′ Νάστος, 87′ Μαχαίρας, 89′ Μάνος – 87′ Λίτσκας

ΔΟΞΑ: Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (85′ Αρναρέλλης), Γεωργιάδης (56’Λίτσκας), Μπαικαρά, Μαρκόπουλος (46′ Ματσούκας), Κουσκουνάς.

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας (37′ Περογαμβράκης), Ντίνας (73′ Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Βουό (38′ Πουρτουλίδης), Μάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση