HomeHL-SportsΕργοτέλης Απόλλων Λάρισας 3-1

Εργοτέλης Απόλλων Λάρισας 3-1

Τρίποντο… ανάσα με ανατροπή για τον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήθελε πάση θυσία τη νίκη ο Εργοτέλης και την πήρε. Οι Κρητικοί επικράτησαν την Κυριακή με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας και μετά από αρκετό διάστημα βρίσκονται ξανά ασφαλής πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το πέρας 26 αγωνιστικών.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έδειξε αντίδραση και μπόρεσε έτσι να φτάσει σε μία υπερπολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν «καίγονταν» για το αποτέλεσμα, ωστόσο, πάλεψαν στα ίσια το ματς, όμως υπέκυψαν στα «θέλω» των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες φύλαξαν τα νώτα τους, με τον Εργοτέλη να είναι εκείνος που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς όμως να γίνεται απειλητικός.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σε μία ανύποπτη φάση άνοιξαν στο 49’ το σκορ με τον Τσιλούλη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πάτα.

Η απάντηση για τους Κρητικούς ήταν άμεση καθώς αρχικά στο 58’ ο Κάιπερς έφερε ξανά το ματς στην ισοπαλία με ωραίο σουτ, ενώ στη συνέχεια στο 61’ ο Σταματάκος έκανε το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Κάιπερς.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε στο 64’ της αναμέτρησης ο Πάτας επίσης με κεφαλιά. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Τσιλούλη για μαρκάρισμα στον Μπουρσέλη.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα ακόμη πιο εύκολα, είχαν δοκάρι στο 78’ με τον Κάιπερς, όμως πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα σε μία αρκετά καλή ομάδα τη φετινή σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων) με βοηθούς τους Κοκμοτό (Ρεθύμνου) και Αναστασάκη (Χανίων)

Κόκκινες: 74’ Τσιλούλης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας (75’ Μαζουλούξης), Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (70’ Βογιατζής), Έφορντ, Σταματάκος (83’ Μπρους), Κάιπερς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67’ Λίταινας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση