HomeHL-9Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.

Εξάλλου με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν φέτος να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εκτός των πόλεων, αναζητώντας ημέρες ξεκούρασης σε περιοχές της υπαίθρου.

Η επιστροφή των εκδρομέων διήρκησε καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τους τελευταίους εκδρομείς, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρατείνουν την παραμονή τους σε κάποια περιοχή της υπαίθρου.

Οι άνδρες της Τροχαίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου βρίσκονται σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Σημειώνεται ότι καθ όλη τη διάρκεια των εορτών το φωτογραφικό ραντάρ βεβαίωνε επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση