HomeΣΠΟΡΕπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το ΟΦΗ – Αιγινιακός

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το ΟΦΗ – Αιγινιακός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι… καθυστερημένες αποκαλύψεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έχουν προκαλέσει αίσθηση και φέρνουν, όπως φαίνεται, και πιο… επίσημες αντιδράσεις.

Μπορεί εύκολα να λέγονται και δύσκολα να αποδεικνύονται, αλλά, σύμφωνα με «Τα Νέα», οι ισχυρισμοί του για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό στις 12 Νοεμβρίου του 2017 που έληξε με το επιβλητικό 6-0 προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) είχε ισχυριστεί ότι το εν λόγω ματς ήταν στημένο για στοιχηματικούς λόγους, με τον Γιάννη Νιώπα, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει, να το παραδέχεται.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, ο Φώτης Τσάλος είχε καλύψει τα έξοδα μετακίνησης κάποιων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Αιγινιακού που σε αντίθεση με την υπόλοιπη αποστολή είχαν μεταβεί στο Ηράκλειο αεροπορικώς.

Ο Λάμπρος Τσόγκας, λοιπόν, ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρτικής εξέτασης για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να υπάρχει σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού που έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο Δ.Σ. του ΟΦΗ.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχθεί, οι Κρητικοί κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό, την ώρα που ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση