HomeHL-LifestyleΣτους 11 οι κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία στην Κιμ Καρντάσιαν

Στους 11 οι κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία στην Κιμ Καρντάσιαν

Είχε γίνει το 2016 στο Παρίσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορίες εναντίον ενός ακόμα ατόμου απήγγειλε το γαλλικό δικαστήριο, για την ένοπλη ληστεία κατά της της Κιμ Καρντάσιαν, το 2016, στο Παρίσι.

Πρόκειται για τον 11ο κατηγορούμενο, το όνομα του οποίου προέκυψε από την έρευνα της γαλλικής αστυνομίας.

Όπως ενημέρωσε ο εισαγγελέας, ο ύποπτος συνελήφθη την Τρίτη και ανακρίθηκε από τις αρχές. Μετά την απολογία του, το δικαστήριο του απηύθυνε κατηγορίες την Παρασκευή και δόθηκε εντολή για την κράτησή του.

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστών κατά τη διαμονή της σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2016. Η λεία των ληστών εκτιμήθηκε στα 9 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα στα αντικείμενα που εκλάπησαν, ήταν και το δαχτυλίδι αρραβώνα που είχε χαρίσει ο Κανιέ Γουέστη στην Κιμ Καρντάσιαν, αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε μεταβεί στο Παρίσι για τη Fashion Week, όταν πέντε ένοπλοι άνδρες με μάσκες του σκι και στολές αστυνομικών, εισέβαλαν στο διαμέρισμά της. Οι ληστές την έδεσαν και την απείλησαν, πριν την κλειδώσουν στο μπάνιο του διαμερίσματος και διαφύγουν.

Ένας από τους ληστές που διέφυγε με ποδήλατο, άφησε πίσω του έναν διαμαντένιο σταυρό αξίας 30.000 ευρώ, ο οποίος βρέθηκε από έναν περαστικό, λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, μέρος των κλοπιμαίων εικάζεται πως πουλήθηκε στο Βέλγιο. Το όνομα του 11ου κατηγορούμενου γι’ αυτή τη μεγάλη υπόθεση, δεν κοινοποιήθηκε από τη γαλλική εισαγγελία.

prototema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση