Αρκετές φορές έχει υποπέσει στην αντίληψη όλων μας τραγελαφικά περιστατικά, που σχετίζονται με την γραφειοκρατία και το σύστημα με το οποίο λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας μας, με αποτέλεσμα να επιφυλάσσουν απίστευτη ταλαιπωρία για τους ανυποψίαστους πολίτες.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση μίας Ηρακλειώτισσας, η οποία καταδικάστηκε ερήμην της για ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία, χωρίς όμως η ίδια…να έχει ενημερωθεί γι αυτά.

Το ειδοποιητήριο για το συνολικό ποσό οφειλής της εν λόγω φορολογούμενης είχε σταλεί από την αρμόδια εφορία σε λάθος διεύθυνση, στην οποία ουδέποτε έχει κατοικήσει η ίδια.

xreos1

Και δεν έφτανε αυτό, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφτασε στην ίδια λάθος διεύθυνση και η καταδικαστική απόφαση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Από τότε έχει ξεκινήσει μία απίστευτη περιπέτεια για μία καθόλα υπεύθυνη και ευσυνείδητη συμπολίτισσα μας, η οποία καταβάλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να βρει και να παραδώσει τα σχετικά έγγραφα στην ιδιοκτήτρια τους.

Σημειώνεται ότι ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν με ανυποψίαστους πολίτες να έχουν καταδικαστεί ερήμην τους επειδή κάποιοι άλλοι δεν αντιμετωπίζουν…με σοβαρότητα τη δουλειά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση