HomeΚΡΗΤΗΖητήματα τουρισμού και υποδομών επί τάπητος

Ζητήματα τουρισμού και υποδομών επί τάπητος

Στη συνάντηση Ηγουμενίδη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμπεριστατωμένη συζήτηση για τα ειδικά θέματα του ξενοδοχειακού κλάδου είχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με τον πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Δημήτρη Κουμπαράκη.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και τα φορολογικά θέματα των ξενοδοχείων για την ενίσχυση του τουρισμού όλο το χρόνο, τα βασικά ζητήματα υποδομών της Κρήτης (δηλαδή ο ΒΟΑΚ, η ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι), το μείζον θέμα αντιμετώπισης της λειψυδρίας, σημαντικές πλευρές της ολοκληρωμένης τουριστικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και στα εργασιακά ζητήματα του κλάδου.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης ως βουλευτής αλλά και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες ενέργειες και νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου στον τομέα των ξενοδοχειακού κλάδου και του θεματικού τουρισμού, σε μια καθοριστική για την Ελλάδα και την Κρήτη τουριστική χρονιά.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στην Αλικαρνασσό, ενώ δρομολογήθηκε από τις δύο πλευρές και η επόμενη συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση