HomeHL-LifestyleΗ Καίτη Φίνου απαντά σε όσους την επικρίνουν

Η Καίτη Φίνου απαντά σε όσους την επικρίνουν

Kάνει την ξεναγό για να ζήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν περίμενα από το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήμουν στο δρόμο. Έχω κάνει πολλές δουλειές και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές. Πλέον επιβιώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πολύ δύσκολα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην Καίτη Φίνου η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως τα τελευταία τρία χρόνια κάνει την ξεναγό για να ζήσει. «Πριν από μερικά χρόνια, πουλούσα βιβλία από πόρτα σε πόρτα για να ζήσω. Μετά πουλούσα φο μπιζού. Εδώ και τρία χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης είμαι συνοδός γκρουπ σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα το κάνω εποχιακά για να μπορέσω να βγάλω κάποια έξοδα του μήνα. Και φυσικά το κάνω για καθαρά βιοποριστικούς λόγους».

Μάλιστα η Καίτη Φίνου πριν από λίγω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απάντησε σε όσουν την επικρίνουν λέγοντας:

«Να κάνω κάποιες διευκρινήσεις για τυχόν παρεξήγηση. Δεν είμαι ξεναγός. Σπούδασα δραματική σχολή και δεν έχω καμμία σχέση με ξεναγήσεις. Κάθε Πάσχα τα τελευταία 3 χρόνια για 4 ημέρες πάω με μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο, σε γνωστά ξενοδοχεία κι ασχολούμαι με την εξυπηρέτηση των πελατών του γραφείου. Ακούω τυχόν παράπονα τους και προσπαθώ να επιλύσω μικρά προβληματάκια που μπορεί να παρουσιαστουν (να αλλάξουν τραπέζι που κάθονται, να ψάχνουν για κάποιο εστιατόριο, να προσέχω να έχει πάντα ο μπουφές φαΐ κλπ). Ειπώθηκαν πολλά από το πρωί και ειλικρινά κουράζομαι να εξηγώ χρόνια τώρα πως ο τίτλος και ο τρόπος που θα γράψει ο κάθε δημοσιογράφος το κείμενο δεν είναι στο χέρι μου να τα ελέγχω. Βγάζω ένα χαρτζιλίκι για να περάσω καμιά δεκαριά μέρες.μία φορά άντε μπορεί και δύο το χρόνο…..τώρα με όλο αυτό μπορεί και να μην με ξαναφωνάξουν πουθενά…….Δεν ενοχλώ κανέναν…αφήστε με ήσυχη…. ».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση