HomeHL-SportsΒασίλης Κουτσιανικούλης: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάνει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Με 9 γκολ και 7 ασίστ, είναι απο τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ, στην προσπάθεια για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr για την ψυχολογία και αυτοπεποίθηση που του έχουν δώσει οι καλές του εμφανίσεις, για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο, αλλά και για την προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ για να κατακτήσει τον τίτλο στην Football league.

Αναλυτικά οι αναφορές του Βασίλη Κουτσιανικούλη, στην ιστοσελίδα sdna.gr:

-Τη φετινή σεζόν πραγματοποιείς μια από τις καλύτερες σου χρονιές. Τι είναι αυτό το οποίο σε έχει βοηθήσει  σ΄αυτό;

«Νομίζω ότι αρχικά ξεκίνησε πολύ καλά η χρονιά για εμένα, άσχετα με τον τρόπο που έφυγα από την Λάρισα που από την πρώτη αγωνιστική που μπήκα ως αλλαγή πέτυχα 1 γκολ. Από εκεί και πέρα ήταν και θέμα ψυχολογίας να μου πάνε όλα καλά τόσο σε έμενα oσο και στην ομάδα».

-Τι σημαίνει ο ΟΦΗ για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη;

«Για εμένα αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι από την καρδιά μου, καθώς παίζω στην ομάδα για τέταρτη χρονιά και έχω δεθεί πάρα πολύ με το Ηράκλειο, αλλά και με τον κόσμο της πόλης».

 -Ο ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Αρη, είναι πλέον μόνος πρώτος. Μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι το τέλος και να πάρει τον τίτλο;

«Ναι. Αυτή τη στιγμή έχουμε περάσει και τον Άρη που ήταν μπροστά, στόχος μας είναι πλέον ο τίτλος».

-Η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην φετινή πορεία της ομάδας πόσο σημαντική είναι;

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα είναι το Α και το Ω που υπάρχει στην ομάδα μέχρι σήμερα, καθώς εκτός από προπονητής ήταν και διοίκηση, και οργανωτής στα ταξίδια και προσπαθούσε τον Ιανουάριο όταν έφευγαν οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλο να διατηρήσει ένα ρόστερ προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα».

-Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα πόσο σημαντικο ρόλο έχει παίξει  στην πορεία της;

«Αυτό κράτησε την ομάδα ενωμένη και με τα παιδιά που ήρθαν στην συνέχεια και μετά από την εντός έδρας νίκη που κάναμε στο ματς με τον Κισσαμικό όπου κατεβήκαμε με 13 παίκτες άρχισε η αντεπίθεση του ΟΦΗ».

-Επόμενο παιχνίδι σας με την Δόξα Δράμας εκτός έδρας. Μπορεί η ομάδα να πάρει μια ακόμα νίκη και να επεκτείνει το νικηφόρο της σερί;

«Η ομάδα το θέλει πάρα πολύ. Αυτό το έχει δείξει και το μέχρι τώρα τεράστιο σερί που κάνει».

-Ο ΟΦΗ πέτυχε την δωδέκατη σερί νίκη του στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη. Τι σημαίνει το αποτέλεσμα αυτό για την ομάδα;

«Ουσιαστικά ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς, αλλά και για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Είναι μια σπουδαία νίκη καθώς σπάσαμε το αήττητο του Άρη».

-Ποιο ήταν το στοιχείο αυτό το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα;

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη όλοι οι παίκτες και αν και ήρθε με δύσκολο τρόπο καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος του πρώτου μέρους, με συνέπεια να λυθούν τα πόδια μας για την συνέχεια».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Νομίζω ότι κρίθηκε καθαρά στο θέμα έδρας. Για πρώτη φορά φέτος γέμισε το γήπεδο, αλλά και στο ότι σκοράραμε πρώτοι».

-Το γρήγορο γκολ του Βουό στην επανάληψη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την έκβαση του αγώνα;

«Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και παράλληλα να τελειώσουμε τις ελπίδες που είχε ο Άρης».

-Τι ήταν αυτό που σας είπε ο προπονητής σας στο ημίχρονο εν όψει του δευτέρου μέρους;

«Να συνεχίσουμε δυνατά. Έχουμε το σκορ υπέρ μας και να μπούμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ όπως κι έγινε».

-Ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό παρών και γέμισε το «Γεντί Κουλέ». Πόσο σημαντική ήταν η ώθηση που σας έδωσε για να φτάσετε στην νίκη;

«Το πιο σημαντικό για μια ομάδα έχει σαν στόχο την άνοδο και το πρωτάθλημα είναι ο κόσμος σ΄αυτές τις περιπτώσεις και νομίζω με την βοήθεια του από την αρχή της χρονιάς έχουμε καταφέρει αυτό το οποίο έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση