HomeHL-9Στο Ηράκλειο η Ευαγγελία Αραβανή

Στο Ηράκλειο η Ευαγγελία Αραβανή

Στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, η οποία επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας Παιδιού, που λειτουργεί στον Πόρο Ηρακλείου.

Η Ευαγγελία είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του κέντρου, να συνομιλήσει με τα κορίτσια, που φιλοξενούνται εκεί και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για διάφορα θέματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέπτεται το νησί μας, στο πλαίσιο του προγράμματος που πραγματοποιεί ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 “Κάθε παιδί, μια αγκαλιά”.

aravanh1

Ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

aravanh2

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, πόσο μάλλον στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως το παιδί, ο ΑΝΤ1, μέσω του «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες,

aravanh6στοχεύει σε ενέργειες, και υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μέγιστη προβολή, στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχει ως στόχο να προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν πραγματική ανάγκη.

aravanh7

Διαφήμιση
Διαφήμιση