HomeHL-SportsΓεμάτο το απουσιολόγιο στον ΟΦΗ

Γεμάτο το απουσιολόγιο στον ΟΦΗ

Ξεκίνησαν χωρίς πέντε εν όψει Δόξα Δράμας οι Κρητικοί - Ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ την Τρίτη του Πάσχα  για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός προπόνησης έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Μάνος, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης. Αρχικά, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Μάνος έχει ίωση και δεν συμμετείχε καθόλου στο πρόγραμμα, ενώ οι Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Λεάλ και Μονιάκης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλησε να δώσει ώθηση στους παίκτες του, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής έως το τέλος.

Αναλυτικότερα, μεταξύ άλλων φαίνεται να είπε ο τεχνικός των Κρητικών:

«Εχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Προέχει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο στόχος της ανόδου και από εκεί και πέρα να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση, που έχουμε σήμερα».

Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη  προγραμματίστηκε μεσημεριανή προπόνηση, όπου οι Κρητικοί θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Δραμινούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση