HomeΚΟΣΜΟΣΒρήκαν κοκαΐνη στην τσάντα της κι εκείνη κατηγόρησε τον… άνεμο!

Βρήκαν κοκαΐνη στην τσάντα της κι εκείνη κατηγόρησε τον… άνεμο!

Ίσως η χειρότερη δικαιολογία που άκουσε ποτέ η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ προσπάθησε να πείσει την αστυνομία να μην τη συλλάβει λέγοντας πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην τσάντα της όχι μόνο δεν ήταν δικά της, αλλά προσγειώθηκαν εκεί από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της, λες και το «βαποράκι» εδώ ήταν ο στρατηγός άνεμος!

Η αστυνομία του Fort Pierce της Φλόριντα εντόπισε ένα αμάξι να κινείται υπόπτως στον δρόμο και όταν το σταμάτησε, οι αστυνομικοί μύρισαν τη χαρακτηριστική οσμή της μαριχουάνας. Ψάχνοντας λοιπόν την τσάντα της 26χρονης Kennecia Posey βρήκαν ένα σακουλάκι μαριχουάνα και ένα με κοκαΐνη, αν και εκείνη ατάραχη δικαιολογήθηκε πως πρέπει να έπεσε στην τσάντα της από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου. Στην κλειστή τσάντα της όλα αυτά!

Όπως μας πληροφορεί το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WPLG, η κοπέλα ομολόγησε πως η μαριχουάνα ήταν δική της, δίνοντας ωστόσο μια ολότελα παράξενη εξήγηση για τη λευκή σκόνη. «Έχει πολύ αέρα σήμερα», είπε στους αστυνομικούς, «πρέπει να πέταξε στον αέρα και μέσα από το παράθυρο κατευθείαν στην τσάντα μου». Δεν την πίστεψαν όμως και τη συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών…

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση