HomeHL-SportsΓιάννης Ποτουρίδης: «Θετική η ατμόσφαιρα για να συνεχίσω και του χρόνου στον ΟΦΗ»

Γιάννης Ποτουρίδης: «Θετική η ατμόσφαιρα για να συνεχίσω και του χρόνου στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, θα συζητήσει με τη διοίκηση του ΟΦΗ, την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα περίοδο, τονίζει ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Ο 26χρονος δυναμικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, πραγματικός βράχος στην άμυνα του ΟΦΗ, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM για το μέλλον του στον ΟΦΗ και υπογράμμισε ότι «υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα για να συνεχίσω και τον επόμενο χρόνο».

Ο Ποτουρίδης απολαμβάνει τον ενθουσιασμό που υπάρχει από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για τους οποίους λέει ότι «μας λένε ότι έχουμε πετύχει ένα μικρό θαύμα και το πετύχαμε όλοι μαζί» και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εικόνα του γηπέδου στο παιχνίδι με τον Αρη, λέγοντας ότι «θύμισε άλλες εποχές».

O Ποτουρίδης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου, λέγοντας ότι «δεν έχω ξαναδεί προπονητή να αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα».

Αναλυτικά οι αναφορές του Γιάννη Ποτουρίδη στον ΣΠΟΡ FM:

Για το μέλλον του στον ΟΦΗ: «Πρέπει να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και μαθηματικά για να σκεφτούμε τη συνέχεια. Όπως έχει πει ο προπονητής μας, μετά πρέπει να κάτσουμε συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό για να φτιάξουμε την νέα σεζόν. Προσωπικά περιμένω σιγά-σιγά να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα για να συνεχίσω και τον επόμενο χρόνο. Πρώτα όμως να τελειώσουμε τη σεζόν και μετά με ηρεμία να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο»

Για το διοικητικό κομμάτι:« Έχουν έρθει κοντά στην ομάδα άνθρωποι που την αγαπάνε, υπάρχει θετικό κλίμα και πιστεύω πως θα διατηρηθεί. Πρέπει να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδα, γιατί του χρόνου οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη, που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι».

Για τον κόσμο του Ηρακλείου: «Ο κόσμος μας λέει ότι έχουμε πετύχει ένα μικρό θαύμα. Το πετύχαμε όλοι μαζί. Έχουμε δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, με τη θέση που έχει φτάσει η ομάδα και ειδικά επειδή προσφέρει καλό ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο και μας παρακολουθούν χαίρονται».

Για το αν περιμένουν αντίστοιχη στήριξη και τη νέα περίοδο: «Σίγουρα, γιατί ο κόσμος περιμένει πως και πως την άνοδο. Είναι κρίμα ο ΟΦΗ να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Έχει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο που τον ακολουθεί εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να βρεθεί γρήγορα στην Α’ Εθνική, που θα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό του».

Για το ότι έσπασαν το αήττητο του Άρη: «Ο Άρης και ο ΟΦΗ δίκαια βρίσκονται σε αυτή τη θέση και παίρνουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Δείξαμε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Στην έδρα μας ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι να πετύχουμε τη νίκη και δευτερευόντως να σπάσουμε το αήττητο του Άρη».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον Αρη: «Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον ΟΦΗ. Μετά από πολλά χρόνια ξαναγέμισε το γήπεδο και θύμισε παλιές εποχές. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν επιστρέψει η ομάδα με σκληρή δουλειά και δίνοντας τον καλύτερό μας αυτό για τον στόχο που ήταν από την αρχή η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα».

Για τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα: «Στην αρχή της προετοιμασίας ήμασταν μια χαρά, πήγαιναν όλα καλά. Από τον Δεκέμβριο ήταν λίγο δύσκολα για εμάς, τους ποδοσφαιριστές. Ήμασταν απλήρωτοι 3-4 μήνες. Μετά τα Χριστούγεννα είχαμε μείνει 13 ποδοσφαιριστές, καθώς οι υπόλοιποι κοίταξαν το μέλλον τους σε άλλες ομάδες. Όσοι μείναμε είπε ότι δεν πρέπει να κάνουμε κακό στην ομάδα. Βάλαμε πλάτη στα προβλήματα και γίναμε μια γροθιά. Αυτό μας κράτησε και μας οδήγησε σε αυτήν την πορεία».

Για τον ρόλο που είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος σε δύσκολες συνθήκες: «Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Εκείνη τη περίοδο, πριν το ματς με τα Χανιά, όλοι είχαμε δικαίωμα προσφυγής. Δεν έχω ξαναδεί προπονητή να αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα. Να είναι απλήρωτος και να τρέχει το πρωί να βρει λεφτά για να μην κάνουν άλλοι παίκτες προσφυγή. Έτρεχε μέρα νύχτα να μιλήσει με φίλους, με επιχειρηματίες, ώστε να βρεθούνε λεφτά να προχωρήσει η ομάδα. Το κατάφερε, του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί έλυσε πάρα πολλά προβλήματα, χωρίς να είναι υποχρέωσή του. Άλλος προπονητής στη θέση του θα είχε αποχωρήσει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση